Χαρτογραφώντας τις ειδικές συνθήκες κράτησης

 

Η παρούσα μπροσούρα αποτελεί παράγωγο συζητήσεων και διεργασιών που έλαβαν χώρα στο εσωτερικό του συλλογικού εγχειρήματος λόγου και δράσης «Πέρασμα» με αφορμή την αναδιάρθρωση του σωφρονιστικού συστήματος στην Ελλάδα.

Η έκδοση της μπροσούρας πραγματοποιήθηκε στον απόηχο μίας από τις μεγαλύτερες απεργίες πείνας που έχουν λάβει χώρα στα ελληνικά κολαστήρια, με 4500 κρατούμενους να βρίσκονται σε διαδικασία αγώνα ενάντια στο νομοσχέδιο. Βαδίζουμε πλάι τους και τους συμπαραστεκόμαστε με κάθε μέσο, στο δρόμο για τη συλλογική και ατομική απελευθέρωση.

Οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου της μπροσούρας που λειτουργεί στην κατεύθυνση της όξυνσης του κοινωνικού και ταξικού πολέμου είναι επιθυμητή.

Τυπώθηκε τον Ιούλιο του 2014 σε 1500 αντίτυπα και διακινείται σε στέκια, καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους με ελεύθερη συνεισφορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Οικονομικής Υποστήριξης Διωκόμενων Αγωνιστών-ριών Πάτρας. (tameio_patras@espiv.net)

Στην Πάτρα θα την βρείτε σίγουρα στο αναρχικό αντιεξουσιαστικό στέκι Άτακτον (atakton.espivblogs.net), ενώ όποια ομάδα ή αυτοδιαχειριζόμενος χώρος θέλει να διακινήσει αντίτυπα ας επικοινωνήσει στο perasma@espiv.net για να συνεννοηθούμε.

xartografwntas_tis_esk.jpg
Attachment Size
xartografwntas_tis_esk 8.91 MB